Van, aki úgy fogyott, hogy reggelre is egy szelet kenyeret evett, és estére is?
Az a gondom, ha este csak fehérjét eszek, akkor kilyukad a gyomrom az éhségtől.
Ezért úgy szeretnék fogyni, hogy mindent eszek, csak mértékkel.
Reggelre egy szelet kenyér, délre főtt étel, de kis adag. Vacsira szintén egy szelet kenyér felvágottal. Plusz délelőtt még egy natúr joghurt :) ezzel így lehetséges fogyni?
01:04 jól leírta :
"Nem az a lényeg h mit és mikor eszel, hanem, hogy mennyit"
magyarul,ha a jövőben lényegesen kevesebbet eszel,mint eddig,akkor te is simán lefogysz.
Én kenyérfüggő vagyok. Minden nap eszem kenyeret (lekváros,mézes,csirkesonkás,disznósajtos és olykor nutellásat). És ennek ellenére fél év alatt 30kilót fogytam.
Én is csak azt tudom mondani hogy lehet enni mindent ,de mértékkel. Ha valamit nagyon kívánsz ne vond meg mert a későbbiekben csak rosszabb lesz.
Kérdező, ha egészséges vagy, és jól eszel, akkor nem fáj a gyomrod. szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek, egész nap, nem kell drasztikusan megvonni semmit (főleg ha az alapfeltevést, hogy most egészséges vagy meg is akarod őrizni)
az esti túró csak egy ajánlás azoknak, akik eleve nem akarnak 17-18 óra után enni. természetesen ha tudod mennyit eszel, akkor lehet igényed és étrended szerinti megfelelő, teljesértékű vacsorát tartani, nem csak fehérjét enni.
vacsihoz és reggelihez is egyél sonkát, sajtot és zöldségeket
napközbe egyél gyümitket is
délre főtt étel nagyon jó, húsból, halból, tojásból, zöldségekből mehet több is, rizs, főtt krumpli, zöldséglevesek stb
vacsihoz is ehetsz még joghurtot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!