Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jó az élesztő nélküli...

Miért jó az élesztő nélküli kenyér?

Figyelt kérdés
Kevesebb szénhidrát van benne vagy miért jó?
2013. jún. 23. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert van, aki nem ehet élesztöt, pl allergia vagy candida miatt.


Az élesztös kenyérben van kevesebb szénhidrát, mert az élesztögomba azt bontja le.

2013. jún. 23. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy fura íze van, kicsit savanykás, de meg lehet szokni.
2013. jún. 23. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!