Miért jó az élesztő nélküli kenyér?
Figyelt kérdés
Kevesebb szénhidrát van benne vagy miért jó?2013. jún. 23. 20:13
1/2 anonim válasza:
Mert van, aki nem ehet élesztöt, pl allergia vagy candida miatt.
Az élesztös kenyérben van kevesebb szénhidrát, mert az élesztögomba azt bontja le.
2/2 anonim válasza:
Amúgy fura íze van, kicsit savanykás, de meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!