Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jobb köret a bulgur,...

Miért jobb köret a bulgur, mint a rizs, esetleg tarhonya?

Figyelt kérdés
tegnap 13:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A 3 g fehérje/100 g meg van fözve, a 12 g fehérje/100 g meg nyers.

Ha megfözöl 100 g nyers bulgurt háromszor annyi vízben, lesz belöle 400 g fött, a fehérje meg marad ugyanannyi gramm: 100 g nyersben volt 12 fehérje, most meg 400-ban van ennyi.

tegnap 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!