Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jobb köret a bulgur,...

Miért jobb köret a bulgur, mint a rizs, esetleg tarhonya?

Figyelt kérdés
jan. 14. 13:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A 3 g fehérje/100 g meg van fözve, a 12 g fehérje/100 g meg nyers.

Ha megfözöl 100 g nyers bulgurt háromszor annyi vízben, lesz belöle 400 g fött, a fehérje meg marad ugyanannyi gramm: 100 g nyersben volt 12 fehérje, most meg 400-ban van ennyi.

jan. 14. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, a google tápérték paneljét néztem. Csak annyit akartam mondani, hogy nem 100% szénhidrát, ennyi. :D
jan. 15. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
De most megnéztem, aldis “bio natura” bulgur van itthon, abban 73 g szénhidrát és 14 g fehérje, szóval kb ugyanaz mint a google panelen.
jan. 15. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
22-es: igazad van, én túloztam, csak arra reagáltam, hogy a 4-es szerint a rizs meg bulgur jó, a tarhonya nem, mert abban sok a szénhidrát, ami annyiban nem igaz, hogy mindegyik kb ugyanannyi ch-t tartalmaz. Tudom, hülyén fogalmaztam meg téves is volt, amit írtam, de felmérgesített az értelmetlen válasz.
jan. 15. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!