Miért jobb köret a bulgur, mint a rizs, esetleg tarhonya?
Figyelt kérdés
tegnap 13:03
1/21 anonim válasza:
Ízlés kérdése, pl szerintem azért “jobb” mert finomabb.
2/21 anonim válasza:
Túl nagy különbség persze nincs, ízlés kérdése, hogy ki melyiket szereti(jobban).
3/21 anonim válasza:
Nem "jobb", hanem "más", illetve a rizs eléggé finomított élelmiszer, a bulgur természetes állapontban van, a tarhonya meg simßan tészta.
4/21 anonim válasza:
Rúzs és bulgur között nincs nagy különbség ízre más de a tarhonyábsn sok a szénhidrát.
6/21 anonim válasza:
Más, nem feltétlenül jobb. Amiben jobb lehet, hogy a bulgurnak magasabb a fehérje és rosttartalma és alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a rizsnek. Viszont glutént tartalmaz, tehát nem mindenkinek jobb. A tarhonya meg lényegében tészta, az megint sokféle lehet.
7/21 anonim válasza:
4-es: a rizs is, meg a bulgur is 100% szénhidrát!
8/21 anonim válasza:
#7
Dehogy 100% :D
Rizs (100 g)
Szénhidrát 28 g
Fehérje 2,7 g
Bulgur (100 g)
Szénhidrát 76 g
Fehérje 12 g
9/21 anonim válasza:
8-as
Te honnan vetted azt a 12g fehérjét a bulgurnál? Most néztem meg a zacsin, 3,8g ír 100g-ként, a neten szinte az összes kalóriás oldal főve 3-3,1g ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!