Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tarhonyáshùs meddig bírja ki...

Tarhonyáshùs meddig bírja ki hűtés nélkül?

Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Max egy fél délutànt ebben a melegben.Persze otthon nem szállítva.
2023. júl. 19. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Kihülése után pár óra múlva rohadni kezd , lakásokban lazán van 24-30 fok . A fehérje 7 cfoktól rothad . Lesz aki biztat hogy siman hetekig

ehető ő nem dobná ki megéri a hullazsák vagy ételmergezés kínjai a 2000 Ft kidobása helyett .

2023. júl. 19. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazából az történt, hogy tegnap főztem meg, és véletlen kint maradt éjszakára, ahogy felkeltem rögtön betettem a hűtőbe, de nem tudom hogy ehető e még
2023. júl. 19. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Kuka .
2023. júl. 19. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 Justinianus ***** válasza:
67%

Simán, ha nem is hetekig, de egy-két nap.

Ezek szerint én 20 éve rohadt kaját eszek, de még sosem volt egy gyomorrontásom sem.

(Persze lehet, hogy aki nyamvadtabb, az fogékony rá, én mondjuk orvosnál se voltam 20 éve.)

2023. júl. 19. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Egész éjszakára??? Szerintem is kuka. Nagyon meleg volt.
2023. júl. 19. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Én is hagytam már kint éjszakára kaját, nem ritkán sajtosat, tejfölöset. Soha nem volt még bajom. Persze benne van a pakliban, hogy bármikor lehet, Én csak a saját tapasztalatomat írtam.
2023. júl. 19. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tippelgetnék, hanem érzékszervileg megvizsgálnám (íz, szag) és utána is ki lehet dobni.

A körülmények sem azonosak, nyilván egy 34 fokos panelben, zárt ablakok mellett mások a viszonyok, mint nálunk a hegyen, ahol nyitott ablakok mellett éjjel 19 fok volt.

Az sem mindegy, hogy tegnap délben főzted, vagy este 8-kor.

Ezért mondom, hogy a te körülményeidet és tarhonyás húsodat csak te ismered!

2023. júl. 19. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Ettem belőle nem lett bajom tőle. Íze szaga jò. Mindenkinek köszönöm a válaszát
2023. júl. 19. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Esetleg főzd fel ismét hosszabb ideig, bár ez egy tarhonyás rizs esetében elég problémás.

Ha nagyon gyanús, akkor inkább kuka, mint gyomorrontás. :)

2023. júl. 28. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!