Mi ez a fekete majonéz őrület?
Figyelt kérdés
Hallottam róla, de igazából nem igazán foglalkoztam vele.
Barátnőm megkért hogy vegyek neki, lehet kapni Ldli-ben és mindenhol.
Bejártam az egész várost, voltam minden üzletbe amit megláttam mindenhol megkérdeztem, és mindenhol úgy néztek rám, mintha kínai nyelven beszéltem volna.
Voltam az, Aldiban, Sparban, Lidliben, Tescoban, Metróban, de sehol nincsen, vagy elfogyott vagy nem is volt.
Tényleg ennyire hatalmas nagy ízvilága lenne, nem hinném.
#fekete majonéz
okt. 11. 20:17
1/15 anonim válasza:
Egy dolog biztos. Nagyon szereted a párodat.
3/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak a csomagolása fekete, mert halloweeni?
Én is kerestem a múltkor kíváncsiságból, de én sem találtam.
Majd szóljon, ha valakinek sikerül, hogy hol lelte meg! Bár ha a tartalom fekete, arról inkább lemondanék!:D
5/15 anonim válasza:
Nem a majonéz feket, hanem a csomagolása: [link]
6/15 anonim válasza:
Ja, tévedtem. Tényleg van fekete: [link]
7/15 anonim válasza:
Az az univeres halloweni egyébként ízre olyan, mint a nem halloweenes fokhagymás majonéz?
8/15 Metionin válasza:
Most a Halloween miatt limitált kiadás de amúgy fokhagymás majonéz. Ki van ürítve mindenhol, azért keresi mindenki, aki meg akarja kóstolni.
9/15 anonim válasza:
Fekete színű fokhagymás majonéz. Halloween miatt ilyen, limitált kiadás. Nálunk ( Veszprém megyében) volt tegnap a Lidlben, de facebookon olvastam, hogy kartonszám viszik...
10/15 anonim válasza:
Valaki felrakta Facebookra, aztán felkapták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!