Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mivel lehet tartósítani a...

Mivel lehet tartósítani a házi majonézt?

Figyelt kérdés
Borkősav? Nátrium - benzonát?

#borkősav #Élelmiszer tartósítószer #Nátrium - benzonát #Házi készítésű majonéz
2023. szept. 10. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Citromsav és hűtő.
2023. szept. 10. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Savfokot le kell tolni 2,8-3,0 közé (citromsav vagy tejsav) és hűteni.
2023. szept. 10. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, citromsavam van. Étkezési.

Nem tudom az arányokat.

Savfokot letólni 2.8 -3.0 közé, ezt hogy mérem ki?

Köszönöm!

2023. szept. 11. 12:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Savfokot letólni 2.8 - 3.0 közé, % ? Tehát 3% - a legyen a masszának a citromsav? Pl. 3 gramm 100gramm masszában? Köszönöm!
2023. szept. 11. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
pH érték, nem százalék! Savfok (pH) mérő kell hozzá, próbálj valakitől kölcsönkérni (akvarista, pálinkát otthon készítő).
2023. szept. 11. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. szept. 11. 17:13

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!