Mivel lehet tartósítani a házi majonézt?
Figyelt kérdés
Borkősav? Nátrium - benzonát?2023. szept. 10. 17:42
2/6 anonim válasza:
Savfokot le kell tolni 2,8-3,0 közé (citromsav vagy tejsav) és hűteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, citromsavam van. Étkezési.
Nem tudom az arányokat.
Savfokot letólni 2.8 -3.0 közé, ezt hogy mérem ki?
Köszönöm!
2023. szept. 11. 12:26
4/6 A kérdező kommentje:
Savfokot letólni 2.8 - 3.0 közé, % ? Tehát 3% - a legyen a masszának a citromsav? Pl. 3 gramm 100gramm masszában? Köszönöm!
2023. szept. 11. 12:38
5/6 anonim válasza:
pH érték, nem százalék! Savfok (pH) mérő kell hozzá, próbálj valakitől kölcsönkérni (akvarista, pálinkát otthon készítő).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. szept. 11. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!