Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig tűri a szervezet ,...

Meddig tűri a szervezet , hogy mindig ugyan azt eszem?

Figyelt kérdés

Teszem hozzá én minden nap felakaaztanám magam és sírok, szenvedek. De kizárólag glutenmentes fasírtgolyó és hasábburgonya a kajám más külömben sárga lesz a székletem és görcsöl a hasam meg sokszor ( 7-8 alkalom ) megyek wc-re ha eszek rizst, vagy gyümölcsöt vagy zöldséget, kenyeret, cukrot.

100 ezer forintos étel allergia teszt mutatta ki mi a bajom, előtte laktóz teszt, colonoscopia, cölikália teszt, hasi uh semmit se mutatott. 2 hónapja így kajálok. Agyamra megy, már szociális életem is kuka, senkivel nem beszélek mert ingerlékeny vagyok.

okt. 9. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ettől még a zöldségek nagy része nem kéne, hogy problémás legyen.

A gyomrod valszeg nincs hozzászokva ahhoz, hogy sokféle kaját kap, emiatt kicsit túldolgozik, de szerintem ha szép lassan hozzáadogatod a zöldségeket, kis adagonként.

Valami gyomor fogó gyógyszert nem tudnak felírni?

okt. 11. 02:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Gelsectan-t szedek kaja után.
okt. 11. 06:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Simán lehet pszichés oka is a hasmenésnek.
okt. 11. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:

A gond nem az emésztörendszered, hanem a hipochondriád meg a beképzelt betegség.

Amiket írtál, hogy kerülni kellene, azok nélkül is rengeteg mindent lehetne enni. Eleve olyan sincs, hogy húst egy fajta fasirtként meg birod enni, de más formában nem.

okt. 11. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:
A stressz miatt tényleg lehet fosni. Nem mondom hogy 100% hipochondria az egész, de tuti tud rontani ha idegeskedsz miatta.
okt. 11. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Fordítva az ingerlékenység is lehet ennek a tünete, vagyis vitaminhiány miatt. Ugyan jó a krumpli, de nagyon egyoldalú. Illetve egyetértek a hipochondriá-val. Javaslok pszihológust.
okt. 13. 08:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Pszichológusnak nem fizetek, amúgy is smicig vagyok, magamnak kell megoldani.

Tegnap ettem, 14 órakkor ciganypecsenyét, vacsira pizzát, joghurtot.

Semmi bajom nem volt. Most se...

okt. 13. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!