Az emberek ha fáradtak mindig kávét isznak. Én hiába iszom, nem leszek jobban. Hogyhogy?
Megiszom, és semmi! Ugyan olyan álmost/fáradt maradok! Simán elalszok akkor is!
Lehet rám nem hat a koffein?: Dehát mindenki egyből kávéval kezdi a napot, délután kávé, este melózni kell, fent maradni kávé!
Nekik használna?
Mindenkire máshogy hat. nekem hat .
A tesom ,úgy van mint te neki mindegy ,hogy ivott vagy nem.
Apunak pedig már 1 kortytól hevesebben ver a szíve.
"Az emberek ha fáradtak mindig kávét isznak"
Te egyszerű vagy, mint a bot. Miből veszed ezt? Képzeld, én ha fáradt vagyok, pihenek. Jó, mi? :)))) A sok észlény meg, aki azt hiszi, a kávétól lesz hű, de friss, már rég koffeinfüggő, így a hiánya elfárasztja őket, amikor megisszák, azzal pedig elérik, hogy normál szinten működjenek. Koffeinfüggés egyébként nem egy erős függőség. A kávét, ha már iszod, idd az élvezeti értéke miatt, bár amit egyesek kávénak neveznek, annak élvezeti értéke semmi.
Lepontozhattok, nem vagyok már ovis, aki attól teszi függővé az önértékelését, hogy pár névtelen senki hova pontozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!