Akik cukor nélkül teszik el a lekvárokat, hogyhogy nem romlik meg? Hogy csináljam, hogy ne romoljon meg hamar?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 08:46
1/2 anonim válasza:
Anyósomnak szilvára van ilyen receptje: ledarálod a szilvát, egy lábasban 3-4 evőkanál ecetet körbelötyögtetsz és erre öntöd a szilvát. Felteszed lassú tűzre főni 4-5 órára és nem szabad keverni, mert utána folyamatosan keverheted, nehogy odaégjen. Közben az üvegeket kiöblíted ecettel és hagyod, hogy lecsurogjanak. Miután megfőzted, beletöltöd a lekvárt, lezárod és kész. Én nem próbáltam, de anyósom esküszik rá, mindig így csinálja, bár ő pici cukrot szokott tenni hozzá, mert úgy szeretik, de nem muszáj, ha nem akarsz.
2/2 anonim válasza:
Tegyél bele tartósitót...káros-káros, de más is káros, sőt még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!