Hogyhogy a 12%-os KV tejszín csak 130, a 4%-os meg már 209HUF? Nem fordítva kéne lennie?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 09:09
1/5 anonim válasza:
Az alacsonyabb zsírtartalmú kevésbé hizlal, "egészségesebb". Ma pedig az egészségesebb, drágább. Ez van, sajnos. :S Sok más tejterméknél is ugyanez tapasztalható.
2/5 anonim válasza:
A 4%-osból ki kellett venni a 8%-nak megfelelő zsírt. Azért drágább. Mint az egybubis vízhez is ki kell venni a 9 bubit...
3/5 doboszoli válasza:
Az egyik növényi, a másik "igazi" tej-tejszín. Ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
ugyanaz a márka.
2011. szept. 7. 11:32
5/5 anonim válasza:
Ugyanaz a márka a Volkswagen Lupo is meg a Phaeton is. Mégsem egy árkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!