Először kakaópor, majd rá a tej vagy fordítva? Cukrot szoktál tenni bele?
Figyelt kérdés
igen,ez tényleg érdekel:D2011. márc. 21. 13:22
1/7 anonim válasza:
Kakaópor, cukor összekever, kevés tejjel kikever, sok tejjel felhigít. :)
2/7 cidrimacko válasza:
Kakaó, majd cukor, langyos, vagy forró tejjel (kevéssel) felhígítva, majd utána a többi tej:)
3/7 anonim válasza:
Ált. instant kakaót iszok, mert közösen vesszük az albérlőtársaimmal és valahogy ez alakult ki. Abba nyilván nem keverek plusz cukrot :) Por + tej és együtt megmelegítem a mikróban.
Ha meg rendes, "natúr" kakaóból készítem, akkor úgy, ahogy előttem írták.
4/7 anonim válasza:
Először mindenképp kikeverem a cukorral, mert így nem csomósodik. Aztán kis tej, sok tej.
Én instant kakaót nem iszom, finomabb is a rendes, meg igyekszem egészségesen élni és minél kevesebb emulgeálószert és hasonló műdolgokat fogyasztani.
5/7 Salx Narval válasza:
Én a tejeskávét szeretem, de a lányomnak sokszor készítek.Én a tejet melegítem először, majd a forró tejben elkeverem a kakaóport egy darabka keserű csokoládéval és cukorral.Botmixerrel habosítom. Néha tejszínt is teszek bele és a habra is szórok kakaót,vagy csokireszeléket.
6/7 anonim válasza:
Melegítek egy kis vizet (ki nem állhatom a forralt tejet ill. a szagát), bele a kakaópor, majd a tej, aztán a méz.
Üdv!
ui.: a lányom ragasztkodik a mézhez, én anélkül iszom.
7/7 anonim válasza:
Először a kakaópor (instant Nesquick, a keserűeket utálom, azokat csak sütibe használom), utána a tej. Ha fázom, akkor előbb megy a tej a mikróba, forró legyen és utána bele a kakaópor. 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!