A kakaópor tartalmaz laktózt?
Figyelt kérdés
a kisfiam több mint valószínű,hogy laktózérzékeny. a dr-nő azt mondta várjunk még a vérvétellel,így laktózmentes tápszert iszik. 3 hónapig nem aludtunk,olyan hasgörcse volt a sima tápszertől. mióta a laktózmentes tápszert kapja,nagyon szépen aludt,csak egyszer-kétszer ivott éjszaka egy kis teát. sajnos 2 napja nem nagyon kell neki ez a tápszer,így ettem bele neki egy kis kakaóport,és megint szörnyű éjszakánk volt. nincs meg sajna a tasak,így nem tudom megnézni. légyszíves segítsetek!!!
9 hós kisfiú anyukája!
2009. dec. 4. 08:16
1/3 anonim válasza:
A natúr kakaópor nem, a kakaós italporok (pl N.) általában igen. Sajnos, a sima kakaóra is lehet allergiás. Próbáld ki a banánturmixot, kevés laktózmentes tápszerrel, az elég laktató.
2/3 anonim válasza:
neszkakaó eseteleg igen, ha van benne tejpor
3/3 anonim válasza:
ha emlékszel a márkára, a neten utána lehet keresni az infóknak (én is így szoktam, mert én meg cukrot nem ehetek) - és sok cuccban van cukor úgy, hogy nem lehet elsőre kivenni a csomagolás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!