Miért van az, hogy egyes kakaóporok fél kilós kiszerelésben közel 1000ft (Pl:Nesquik), míg mondjuk egy lidl-s kakaópor 2kilós kiszerelésben 500ft?
ezittakérdés:D
de arra még nemkaptam választ h miért ilyen drága?
hülyevagyok.nem arra nemkaptam h miért ilyen drágaxD
Hanem h miért finomabb a nesquik:D
gondolom másképp dolgozzak fel. kicsit vizualisabb peldaval van két ugyanolyan vaszonból par méter, az egyikbol egy hozzáértő szebb inget keszit, mint a masik, kevesse hozzaertő.
persze nem biztos, hogyy a nesquikes kakaopor az egeszsegesebb, bar bevallom, en is olyat szoktam venni.
az az igazsag, hogy a nagy cegeknek nagy laboratoriumban van penzuk kiserletezni, meg probalkozni, meg ilyenek, a kicsiknek meg nincs.
Nyilvan tobb "igazi" kakao van a Nesquik-ban!
Kulonben erdemes kiprobalni mindegyik olcsobb kakaoport is, mert lehet hogy ratalalsz egy olcsobb de jobb minosegure! En is mindig masfajtat veszek, a kisfiam imadja!
ne csak az árat, hanem a csomagolást olvasd el legelőszőr!!!
Ha a kakaó mellett más összetevők is vannak.. nos.. Akkor több mint valószínű hogy CUKROZOTT KAKAÓ-t adnak el neked. A Nesquik pl. ilyen..
És persze meg kell fizetni a márkát is. Egyébként a valódi kakaó picit keserű, de sokkal értékesebb mint a cukrozott társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!