Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik olcsó natúr kakaópor jó?

Melyik olcsó natúr kakaópor jó?

Figyelt kérdés

Rengeteget sütök, a pénztárcánk nem bírja a cicás kakaót.

melyiket érdemes megvenni? próbálkoztam már többel is, de nem volt jó.

2011. júl. 28. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon van összehasonlítási alapom az árakat illetően, mert ritkán veszek kakaót (apa nem szereti a kakaós sütiket), de tudom, hogy a lidl-ben vett castello vetekszik a cicással. Illatos sötét kakaó,nem olyan mint a legtöbb olcsó, hogy alig van színe,íze, és ott általában jók az árak is.
2011. júl. 28. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi sem állunk valami fényesen anyagilag, de nem azért nem veszem meg a cicásat, mert drága, hanem mert nekem tulajdonképpen a Sparos jobban ízlik sütikbe! Szerintem megéri kipróbálni, olcsóbb is.

2011. júl. 28. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom mind2t!
2011. júl. 28. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Vedd a lidl-ben a holland kakaót (amit előttem is írtak), nagyon szép sötét színe van és az íze is jó! Sokkal jobban szeretem mint a cicásat, pedig sokáig arra esküdtem.
2011. júl. 28. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
És árban kb? A pennyben vettem hollandot, még nem csináltam belőle semmit, de 20 dkg-os 400 ft volt. A színe szép, majd kiderül milyen. De a lidl-s is kipróbálom mindenképp!
2011. júl. 28. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Most néztem meg a blokkot 399ft volt a 20 dkg a lidlben is :) Nekem komolyan meglepő volt mennyire sötét és illatos, nem tudok betelni vele. Első voltam :)
2011. júl. 28. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:
ó Köszi! legközelebb ha megyünk, veszek!
2011. júl. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!