A retek hogyan marad tovább friss? Levágott zöldjével vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Internetes portálokon olvasható, hogy a legtöbb zöldségnek ha levágod a nem felhasználandó részét, tovább friss marad. (Mivel a nedvesség nem oszlik meg a felesleges illetve a szükséges rész között.) Az én megbízhatónak tartott zöldséges nénim viszont a fordítottját mondja. Most kinek higgyek?
Személyes tapasztalatok?
2011. ápr. 30. 00:02
1/2 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom az, hogy a zöldséget vásárlás után legkésőbb másnap edd meg, akkor tutira jó lesz még. Hosszabb idő alatt elfonnyad levéllel is, anélkül is.
2/2 anonim válasza:
A te zöldséges nénid valószínű, hogy a hideg kamrában, (alsó épületben és nem a konyha melleti spájzban) tartja a felszedett zöldséget. Akkor valóban tovább bírja, ha rajta a zöldje. A hűtőben viszont szerintem is le kell szedni a zöldet, márcsak helyhiány miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!