Hogy kell inni? Először a rövid és utána a sör (ök) vagy fordítva?
Kössz.
Sörhöz mi passzol leginkább?
Egy újabb városi legenda! Éppen olyan, mint a mondás:
Sörre bor=mindenkor!
Borra sör= meggyötör!
Semmiféle élettani összefüggés nincs közöttük...
Utolsó próbálj egy izmos páleszt sör után inni, aztán meglátjuk, milyen élettani következményei lesznek.
Rövid, majd utána a hígabb alkohol. Mondjuk ha finom, akkor nem szükséges, de betyárosabb piákat mindenképp érdemesebb lefojtani valamivel:)
előző hozzászólásnál a pont!
Gondolj bele... lemegy mindakettő fél órán belül a gyomrodba, ott a forgó mozgásnál összekeveredik és tökmind1 melyik volt lent elöbb:P
Én mondjuk úgy "szoktam" hogy először a töményet, v az ütősebbet, aztán meg amikor megvan a kellő hangulat már csak sörözök... szintentartás végett:D
19/f
Beer Hunter!
Nem hiszem, hogy 35 éves "gyakorlás" után még tud valaki nekem újat mondani ebben a témában ...
Én csak magamból indultam ki. Ha szénsavasra iszok töményet, abból nem sok jó sülhet ki.
Én azt mondom, ha előttem van egy üveg sör, meg egy feles, akkor lehúzom a felest, aztán utána a sört. Nem fordítva.
Sörre bor, mindenkor. Borra sör, forevör. :D
Ergo teljesen mindegy, mert a gyomrodban úgyis összekeveredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!