Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyhogy nem barnult meg a...

Hogyhogy nem barnult meg a két órája felszeletelt alma? Normális ez?

Figyelt kérdés

Tesco-ban vásároltam, "Gála" alma.

Ízre nagyon finom, nem savanyú, nem kásás.

Fehér a gyümölcshúsa.


2012. febr. 1. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Fajtától függ, hogy mennyire barnul meg, valószinüleg ez hobban birja. Emiatt semmi baja sincs.

A Gála egyébként direkt ilyen, hogy sütemény tetejére is lehessen használni, és gusztusos maradjon.

2012. febr. 1. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan alma fajták amik sokára barnulnak meg..
2012. febr. 1. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit aggódtam, hogy valami "szintetikus" almát vettem. :-)
2012. febr. 1. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Kerámia kést használtál?
2012. febr. 2. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem kerámiát, hanem hagyományos fém kést. A kérdés kiírása után még kb. egy óráig hagytam az almát (tulajdonképpen a kislányomnak tettem ki az asztalra, ő hagyott meg pár szeletet), és barnulásnak nyoma sem volt.

Mikor beleharaptam, éreztem, hogy a külső rétege kicsit már megpuhult az állástól. De barnulás semmi.

2012. febr. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!