Hogyhogy nem barnult meg a két órája felszeletelt alma? Normális ez?
Figyelt kérdés
Tesco-ban vásároltam, "Gála" alma.
Ízre nagyon finom, nem savanyú, nem kásás.
Fehér a gyümölcshúsa.
2012. febr. 1. 17:29
1/5 anonim válasza:
Fajtától függ, hogy mennyire barnul meg, valószinüleg ez hobban birja. Emiatt semmi baja sincs.
A Gála egyébként direkt ilyen, hogy sütemény tetejére is lehessen használni, és gusztusos maradjon.
2/5 anonim válasza:
Vannak olyan alma fajták amik sokára barnulnak meg..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit aggódtam, hogy valami "szintetikus" almát vettem. :-)
2012. febr. 1. 18:14
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kerámiát, hanem hagyományos fém kést. A kérdés kiírása után még kb. egy óráig hagytam az almát (tulajdonképpen a kislányomnak tettem ki az asztalra, ő hagyott meg pár szeletet), és barnulásnak nyoma sem volt.
Mikor beleharaptam, éreztem, hogy a külső rétege kicsit már megpuhult az állástól. De barnulás semmi.
2012. febr. 2. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!