Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig tűri a szervezet ,...

Meddig tűri a szervezet , hogy mindig ugyan azt eszem?

Figyelt kérdés

Teszem hozzá én minden nap felakaaztanám magam és sírok, szenvedek. De kizárólag glutenmentes fasírtgolyó és hasábburgonya a kajám más külömben sárga lesz a székletem és görcsöl a hasam meg sokszor ( 7-8 alkalom ) megyek wc-re ha eszek rizst, vagy gyümölcsöt vagy zöldséget, kenyeret, cukrot.

100 ezer forintos étel allergia teszt mutatta ki mi a bajom, előtte laktóz teszt, colonoscopia, cölikália teszt, hasi uh semmit se mutatott. 2 hónapja így kajálok. Agyamra megy, már szociális életem is kuka, senkivel nem beszélek mert ingerlékeny vagyok.

okt. 9. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
És mi a bajod tulajdonképpen?
okt. 9. 20:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Zabkása esetleg?
okt. 9. 20:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Másféle hús nem jó, csak a fasírt?
okt. 9. 20:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Vitamint, kiegészítőket bírsz szedni?
okt. 9. 20:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
amíg a hiánybetegségek be nem kopogtatnak valami komolyabb bajjal. ha tudod, mindenképp pótold valami kiegészítővel
okt. 9. 22:00
 6/17 A kérdező kommentje:
D vitamin kapszula formába esetleg mást nem merek, vagy pezsgőtabletta mikor másnap nem dolgozok. Egyébként a gasztroenterológus dokim idézem arra a kérdésre, hogy miért megyek 7+ alkalommal wc-re ha normálisan eszem " nem tom".
okt. 10. 05:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen teljes kaja pótló italok, amiket gondozóként adtunk olyanoknak, akik alultápláltsággal küzdöttek.

Létezik tejmentes, direkt allergia biztos verzió.

Valami rostot pedig kéne bevinni, anélkül annyira nem jó hosszú távon.

Lehet kapni ezt is mint por, hátha azzal könnyebb lenne? Vagy turmixban? Reszelt alma?

okt. 10. 08:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha fasirtgolyót bírsz enni, akkor másféle húst is.
okt. 10. 08:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"100 ezer forintos étel allergia teszt mutatta ki mi a bajom"

És MI A BAJOD???? Mert rengeteg mindent összeirkáltál, csak éppen ezt nem írtad le.

okt. 10. 08:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Kazein, tojás meg búza, meg paradicsomra vagyok allergiás.
okt. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!