Miért derül ki manapság egyre több gyermek bántalmazás vagy molesztálás (pedofilia) a jehova tanui szervezetnél? Állitólag a szervezet fönöksége bűnpártoló mert mindig megprobálja a történteket eltusolni.
Figyelt kérdés
máj. 5. 21:14
1/67 anonim válasza:
Én ezt sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudom.
2/67 Prókátor válasza:
Mert a Bibliában sehol sem említett, hanem csak az egyház által kitalált cöllibátus miatt az egyedülléttől meghibbannak a papjaik. Ha családjuk lenne, akkor ez nem lenne.
Ja bocsánat. Rossz egyházat szidtam a kötelezővel.
3/67 A kérdező kommentje:
A Papok is de azok inkább melegek,az nem törvény ellenes,de ez igen az,föleg elöadják hogy ők milyen szentek. Ja,pedók.
máj. 5. 21:31
4/67 anonim válasza:
Nyilván hogy emberi dolog az egesz egyhaznak nevezet valamijuk.
Sajnos sosem talalkoztak a valódi megtéréssel.....de ez igaz sok mindenki masra is
6/67 anonim válasza:
"egyre több gyermek bántalmazás vagy molesztálás (pedofilia) a jehova tanui szervezetnél"
Valóban?
Légy oly kedves bizonyítani. De ne 7 évvel ezelőtti ügy legyen, ami egyébként sem úgy történt,ahogy előadták.
Hanem 2023-2024-s évről bezárólag.
8/67 anonim válasza:
Mert a világhoz tartoznak pont úgy, mint bárki más.
9/67 A kérdező kommentje:
7-es ahogy a tied! Te szemtelen!
máj. 6. 09:32
10/67 anonim válasza:
Ez az " egyre több" engem is érdekelne.
Légyszi legalább párat a " több"- ből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!