Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért derül ki manapság egyre...

Miért derül ki manapság egyre több gyermek bántalmazás vagy molesztálás (pedofilia) a jehova tanui szervezetnél? Állitólag a szervezet fönöksége bűnpártoló mert mindig megprobálja a történteket eltusolni.

Figyelt kérdés
máj. 5. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

[link]

Tovább is van mondjam még? Ismét lebőgtél! A nagyképűség és az arrógancia mindig ide vezet. Most kérném a védőbeszédet ide irni. Jöhet a hogy mert a papok is,de ez benneteket nem ment föl. Na,csumi ne fárasszatok tovább az agymenéseitekkel.

máj. 6. 10:25
 22/67 A kérdező kommentje:
Na jöhet a mosakodás!
máj. 6. 10:30
 23/67 anonim ***** válasza:
84%

manapság egyre több....

2014-2020 évekre mentél vissza.

Van benne olyan blog akik vagy maguk hagyták el a hitüket vagy kiközösítették őket - akár gyermekek zaklatásáért.

Van benne katolikus blog - értelem szerűen saját indítás.

Van benne " bulvár" - ha ennyi nem volna elég nézz utánna mit jelent ez a szó.

Manapsag- mostani eset egy sincs köztük,főleg nem olyan melyet kivizsgált a rendőrség és elítélt a bíróság - hitelt érdemlően bizonyított lenne és nem csupán szóbeszéd.

Szóval, manapság.......???

máj. 6. 11:31
 24/67 anonim ***** válasza:
81%

Nem mosakodok.

Arra szerettem volna rávílágítani,hogy más vallásoknál nem alkalmazzátok az egész közösség elleni gyűlölet keltést.

Neked szűrő van a szemed előtt. Az pedig tény, hogy mások bűne senkit nem ment fel. Nem is erről beszéltem, kiforgatod a szavaimat.

Újra elmondom:

Azt írtad, hogy "egyre több" derül ki. hol?

Arról mi is tudunk, amiket belinkeltél. Ezek pedig nem most történtek, hanem hosszú évekkel ezelőtt.

Elhiheted, hogy mélységesen haragszom, és felháborít, hogy nem csak ránk, de Istenre is szégyent hoznak az ilyen beszivárgott emberek.

Már csak azért is, mert itt komolyan és szigorúan vesszük az erkölcsi értékeket, és ezért vannak a kiközösítések is, hogy ne hozzanak szégyent némelyek másokra és Istenre is.

Én nem ártottam senkinek, ahogy itt sok millióan, és nem is szeretnék. Sőt, inkább elhagyom a hitemet, vallásomat, ha olyasmire vetemednék, mint hogy akár Istenre, vagy a Testvéreimre szégyent hozzak.

Nem vagyok gátlástalan, sem szégyentelen.

Remélem így már érthető, miről beszélek.

máj. 6. 13:17
 25/67 anonim ***** válasza:
16%

"Nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt."

Minden erőszak és pedofília ügynél ezt mondod vagy csak azoknál, amiben a te vallásod érintett?

máj. 6. 16:19
 26/67 anonim ***** válasza:
76%
@21 Ilyen sztorikat én is ki tudok ötleni.
máj. 6. 18:52
 27/67 anonim ***** válasza:
86%

Mások ügye nem tartozik rám, ahogy ez sem, csak mert Tanú vagyok.

Mert ez csak arra jó, hogy pletyka rovatot indítsanak, csámcsogjanak rajta egy ideig, aztán meg kiköpik és elfelejtik.

Ez a világban szokás. Azért meg nem fogom Jehovát elhagyni, mert egy ide nem való ember beszivárgott ide.

Ahogy a reformátusok sem hagyják el az egyházukat, mert a Tiszteletes úr, botrányba keveredett.

máj. 6. 19:08
 28/67 A kérdező kommentje:
Eddig gyenge volt gyerekek. Erre számitottam. Zárom soraim,puszi!
máj. 6. 19:47
 29/67 anonim ***** válasza:
40%

Te nagy “leszégyenítő” kérdező!

Először is ne random blogokat ki kelj, hanem bírósági döntéseket, esetleg folyamatban levő ügyek adatait!

Másrészt, ne 2014-es és 2020-as cikkeket linkelgess be, azt mondtad “manapság”.

Nem jött ez össze neked, hiába erőlködsz.

máj. 6. 22:55
 30/67 anonim ***** válasza:
63%

Okoska (aka kérdező)!

Jó hogy nem 1970-ből másolsz be cikkeket “manapság” címszó alatt… És jó hogy “hivatalos dokumentumokat” másolták be ide, véletlenül se unatkozó és rosszindulatú kiközösítettek által üzemeltetett blogok szövegeit. Blog, tudod mi az? Én is írhatok blogot, te is.

Gyengus, már bocsi… Láttam még olyanokat akik gyűlölték a tanúkat és le akarták járatni őket, de legalább rendesen csinálták (értem ezalatt, hogy legalább formailag megállta a helyét az indoklásuk)

máj. 6. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!