Miért derül ki manapság egyre több gyermek bántalmazás vagy molesztálás (pedofilia) a jehova tanui szervezetnél? Állitólag a szervezet fönöksége bűnpártoló mert mindig megprobálja a történteket eltusolni.
Figyelt kérdés
máj. 5. 21:14
11/67 A kérdező kommentje:
kérdezd meg szektán belül állitólag a vénemberek tudják,puszi.
máj. 6. 09:41
12/67 anonim válasza:
?.?
Szóval akkor te egyről sem tudsz csak provokáltál?
13/67 A kérdező kommentje:
12 es szemtelennek: hányat mondjak,most ismét járassam le ezt a szektát? Te akartad papa!
máj. 6. 09:58
14/67 A kérdező kommentje:
máj. 6. 10:02
18/67 anonim válasza:
Tele az internet a gyermek molesztálási és családon belüli eröszakkal,hányinger egy szekta. itt is:
20/67 anonim válasza:
10
Én mint Jehova Tanúja, engem is érdekel az, hogy mit jelent, hogy "egyretöbb".
De a kérdező nem tud ilyet, és sok évekkel ezelőtt történt, külföldön történt esetet próbál meg felhasználni a lejáratásra.
Nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt.
S legyünk őszinték, a média sikere a feltúrbózás.
És nem jelenti azt, hogy Jehova Tanúi támogatják, vagy védik az ilyen bűnöst.
Én is voltam rendörségen, és tettem feljelentést, persze nem pedofilia miatt. Még sem lett belőle semmilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!