Bármennyit iszok, mindig marni fogja a torkom egy pálinka/vodka/whisky?
Figyelt kérdés
Mert a szesz marja a torkom miután megittam a felest! Gyorsan üdítővel szoktam enyhíteni az érzést!
Bármennyit ihatok, évekig akkor is ez a reakció lesz?
Vagy lehet ehhez szokni?
2014. júl. 11. 16:30
2/6 anonim válasza:
hozzá lehet szokni
mondjuk azt nem tudom hogy akkor egyáltalán nem lesz ilyen vagy csak enyhébb lesz
3/6 Phoney válasza:
Ha kisebb kortyokban iszod, akkor eleve kevésbé mar, ehhez viszont legalább olyan színvonalú rövid kell, hogy ne kapjon el a hányinger az ízétől. Egy közepesen rossz házipálinkával pl. elég kellemetlen mutatvány. Másrészt igen, idővel kevésbé érzékeny a torkod.
4/6 anonim válasza:
Ha zavar, igyál vizet, max sört.
5/6 anonim válasza:
Igen, mert elég magas az alkoholtartalmuk. Ha nem szereted, ne idd, vagy önts hozzá valamit. A vodka jó red bull energiaitallal.
6/6 anonim válasza:
hát a 4-5 korty után már úgyse érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!