Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mire jó és hogyan használható...

Mire jó és hogyan használható ez a granulátum?? Leírás: lentebb!! CSAK lengyel szöveg van rajta, guglival fordítattam egy részét.

Figyelt kérdés

Kedjük avval, hogy laktovegetáriánus vagyok, és úgy kaptam ezt a GRANULÁTUM SZERŰSÉGET, hogy kifejezettem veginek, nekem szánták.


Ehhez képest a gugli fordító szerint halakhoz és tenger gyümölcseihez való, persze ennek ellenére még lehet maga a granulátum vegetáriánus (tojás és tejtermék nekem belefér).


KÉRDÉSEIM :


1) MI EZ?

2) MIRE JÓ?

3) HOGYAN TUDOM FELHASZNÁLNI? Olaj nélkül is lehet? Apró granulátum, úgy néz ki az átlátszó máanyag bödönön át, mint a tarhonya.


Nos, A CÍMKE A KÖVETKEZŐ: EGY SZELET CITROM van illusztrációként a hengeres műanyag kis "bödönön", némi "fűszállat" rajzoltak köré.


A FORDÍTÁS (a gugli lengyel nyelvet észlelt, semmi más nyelven semmi nincs ráírva!!):


MARYNATA. DO RYB I OWOCÓW MORZA. Skladniki : sól, maka, skrobia modyfikowana, pieprz czemu, kukurydziana, cukier, kwas cytrynovy, skórka cytryny, cebula, czosnek, oliwa, kurkuma, koperek, mleko, soje, sezamu, papryka, rozmaryn, kolendra. Uzycie: polacz z olejem lub nanies bezposrednio na mieso. Sypky korenici pripravek na marinováni...


- FORDÍTÁS / gugli:


PÁCOLT. HALAKHOZ és tenger gyümölcseihez.


Összetevők: só, liszt, módosított keményítő, bors, kukorica, cukor, citromsav, citromhéj, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, kurkuma, kapor, tej, szója, szezám, paprika, rozmaring, koriander.


Használata: keverje össze olajjal vagy vigye fel közvetlenül a húsra. Sypky korenici pripravek na marinováni...


Egyelőre ennyit bírtam begépelni az apróbetűs részből, na meg vannak lengyel betűk, melyekhez macerás volna átváltanul, pl átlőtt L betű, stb....



júl. 25. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
zsirban
júl. 25. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez pácoláshoz való fűszerkeverék, NEM panír. Az ízvilágát tekintve halakhoz ajánlott, de pácolhatsz vele zöldséget is, bedörgölöd a porral szárazon a zöldséget, vagy a port olajban feloldva, és meggrillezed vagy serpenyőben kisütöd. Salátaöntetekhez is használhatod, vagy panírhoz, a lisztbe keverve, semmiképp sem önmagában panírként használva. Vagy sütőben sült rakott zöldségekhez, leöntve besamellel/joghurttal/tejföllel amibe kevertél a cuccból.
júl. 26. 05:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Valószínű fűszerkeverék és a keményítő miatt jobban megtapad a halon.
júl. 26. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A halak és a tenger gyümölcseinek pácolására vagy fűszerezésére közvetlenül a hőkezelés előtt használatos. Mindig ugyanolyan magas színvonalú pácolást biztosít, így az ételek kiváló, kiegyensúlyozott ízt és aromát kapnak. Az eredeti pác összetevője lehet: jól kombinálható olajjal, olívaolajjal, borral, pálinkával vagy citruslevekkel m.in. A kompozíció m.in a legmagasabb minőségű, kiválasztott, nagy gyógynövényeket és fűszereket tartalmazza: citromhéj, kapor, petrezselyem, olívaolaj, fokhagyma.


Összetevők:

só, kukoricaliszt, módosított keményítő, fekete bors, cukor, sav (citromsav), citromhéj (5,9%), hagyma, fokhagyma (4,3%), rozmaring, paprika, koriander, petrezselyem, extra szűz olívaolaj, kapor (0,5%), kurkuma, csomósodásgátló szer (szilícium-dioxid).

júl. 26. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

20:40

A nedves/zsíros húsra vagy zöldségre rátapad és úgy kisütöd. Teheted olajban is. A hagyományos bunda az liszt, utána sóval felvert tojás, végül zsemlemorzsa, de ott is a liszt tapadásához nem lehet teljesen száraz, amit panírozol, mert nem tapadna. Sajnos a lengyel tudásom nekem is kimerül a gugli fordító használatával. Én az összetevők alapján így használnám fel. Nem szükséges hozzá tojás és panírmorzsa szerintem.

júl. 26. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
#15 a 8-as belinkelte, hogy mi ez, ott le van írva magyarul.
júl. 26. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
jo smashed marha a fehervari bitangburgerbol
júl. 26. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!