Melyiket használod szívesebben, fokhagyma granulátum vagy fokhagyma fej, gerezd?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 23:29
1/12 anonim válasza:
Én szívesen használom mind a kettőt.
3/12 anonim válasza:
Kajától függ. Amikor egy homogén masszába kell elkeverni akkor jobb a granulátum, tésztaszószhoz vagy ilyesmihez viszont a friss.
4/12 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Hacsak nem kell finoman elkeverni valamiben (soha nem préselek fogyhagymát, csak szeletelek :P), sokkal jobb ízű a friss. Sosem jutna eszembe nem frisset rakni a spenótfőzelékbe, nem lenne jó. Pirítóst ettem már porral, amikor nem volt itthon fokhagyma, az is erősen megszenvedte...
Biztos van, aki kevésbé érzékeny, persze. Én odavagyok a friss fokhagyma intenzív ízéért...
6/12 anonim válasza:
Csak frisset használok, természetesen. :)
7/12 anonim válasza:
Egyik sem, inkább fokhagymakrém
8/12 anonim válasza:
Granulatumot nem használok. Friss fokhagyma, vagy szárított fokhagyma pehely frissen orolve
10/12 anonim válasza:
Csak a frisset és abból is a kis fejű, magyar fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!