4/13 nemcso válasza:
Igen, még nyersen is eszek néha.
5/13 anonim válasza:
Általában piritóssal , télen sokat kéne enni belőle mert az immunrendszert erősíti,nagyon jó hatással van a szervezetre :)
7/13 anonim válasza:
Imádtam, lángoson pirítóson megdörzsölve, bundáskenyér mellé nyersen képes voltam 3-4 gerezdeket megenni. Egy harapás bundás egy harapás hagyma :)Kb. 42 éves koromig. Sajnos, már nem tudom megenni, felböfögöm és megfájdul a gyomrom tőle, és most már a szagától is hányingerem lesz. Múlnak az évek...és egyre több mindenen azt veszem észre, hogy amit szerettem már nem esik jól. Pl. kígyóuborka, szintén ezek a tünetek.
9/13 A kérdező kommentje:
Uhh en megettem hat gerezdet osszenyomva tejfolos martasba de nagyon faj a hasam most:D
2017. jan. 23. 21:45
10/13 anonim válasza:
Magaban nem. Minden mas modon IGEN :)
Fokhagymas tejfol? Hmm, egy kis hasfajast meger :) Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!