Fokhagymás sót, vagy granulátumot hogyan lehetne felbontás után úgy tárolni, hogy nem tapadjon össze?
Figyelt kérdés
Sajnos mindig legalább a felét kénytelen vagyok kidobni, mert beszívja a párát.2023. febr. 5. 15:22
3/9 anonim válasza:
A műanyag zacskózáró nekem egész jól bevált.
4/9 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy keveset átteszek egy füszertartóba, azt használom, a többit meg az eredeti zacskóban letárva páramentesen tárolom. Így ugyan többször kell áttölteni, de ami ott van, azt rendesen el lehet használni, nem kell kidobni a felét.
5/9 anonim válasza:
Tedd bele sószóróba és tegyél hozzá pár szem rizst. 100 éves vendéglátós trükk, hogy a só ne álljon össze. Gondolom ez granulátummal is működik, mert a rizs beszívja a nedvességet.
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok még mindig
Ne dobd ki az összeállt granulátumot? Főzelékbe, levesekbe simán fel lehet használni.
7/9 anonim válasza:
Attól mert összetapad miért kell kidobni? Beleteszel egy villát és odavissza átmozgatod a zacskóban és olyan mint felbontáskor.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépem a hozzászólásokat!
#7 Az a baj hogy ritkán kell, és olyankor már nedvesen van összetapadva, nem csak úgy szárazon mint régen pl a só. Így pl lángosra nem tudom szórni, vagy tzazikihez.
2023. febr. 6. 04:51
9/9 anonim válasza:
7 es vagyok.
Akkor annyit tudok még segíteni, hogy ikeaba, pepcoba lehet kapni csavaros tetejű üveg fűszertartót. Szerezz be egy olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!