Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgaborsó felbontás után...

Sárgaborsó felbontás után meddig jó?

Figyelt kérdés
Több, mint egy napja vízben áll, de szerintem csak holnap tudom megfőzni. 2 napos vízben áztatás problémát okoz? Baj, ha nem teszem a hűtőbe? Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 8. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz, de azért cseréld le a vizet róla, és holnap főzés előtt egy szűrőben öblítsd át.

Így sok keményítő kioldódik és kevésbé lesz olyan óriási kemény habja, amit szedegetni kell.

De azért lesz habja így is. de ismét mondom, semmi baja nem lesz, már én is jártam így, hogy 2 napot halasztani kellett.

2016. jan. 8. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, a hűtőbe sem muszáj tenni, de azért ne a radiátoron várjon a sorsára :))
2016. jan. 8. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2016. jan. 10. 00:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!