A lecsót miért nem liszttel készítik, miért inkább kenyeret esznek hozzá, esetleg rizst főznek bele?
11: Ez valójában püré. Lehet így is csinálni, de hagyományosan nem így készül és valójában pürésítés. Számomra pedig gusztustalan is lenne. Ráadásul ne jelents ki valamiről egyfélét vagy saját módszert úgy, ami általánosságban egyáltalán nem úgy van. Te csináld úgy, de ettől még sokan nem fogják. Én tejszínes-paprikás rántással készítek minden főzit.
Sőt: én a habarással sem értek egyet, mikor sokan arról beszélnek. Az autentikus magyar módszer a paprikás rántás és sok receptkönyv ezzel indít. Én csak frankfurti levest habarok.
12-es!
Nem püré, kis része van leturmixolva, az ad egy sűrűbb közeget a liszt helyett, egyébként ugyanolyan, mint a hagyományos főzelék.
Nekem a rántás, meg a lisztes habarás gusztustalan,nem tudom megenni. Azt jelentettem ki, hogy nem teszünk lisztet a főzelékekbe, mi nem úgy készítjük. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!