Csicseriborsó liszttel készült étel állaga?
Figyelt kérdés
Több receptben láttam, hogy párolt/sült zöldségeket megszórnak csicseriliszttel és úgy pirítják még kicsit.
A kérdésem, mennyiben lenne más, ha helyette buzalisztet használnék?
Magyarázat: egy receptet szeretnék kipróbálni és csak emiatt (1 evökanálnyi kellene) nem akarnék egy csomaggal venni.
Kérem, ha valakinek van tapasztalata, segítsen a válaszával. Köszi elöre is
#csicseriborsó liszt #buzalisz
2023. jan. 28. 15:34
1/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A csicseriborsó lisztnek víz megkötő képessége van. Sok fajta étkezésbe beépíthető. Pl. tojáshelyettesítőként is. Nyugodtan használhatod finom lesz és ropogós a zöldség.
2/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Használhatsz helyette étkezési keményítőt.
3/6 A kérdező kommentje:
1-es: fordítva értettem, nincs itthon csicseriliszt és egy kanálnyi miatt nem akarnék venni.
2023. jan. 28. 17:39
4/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Félreértettelek.) Szerintem el is hagyhatod. De jó lehet még a kukoricaliszt is . Vagy amit a 2-es válaszoló írt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam, hogy ez volt. Ennek ellenére hasznos a válaszod, lehet, hogy idövel mégis kipróbálom úgy is.
A 2-esnek is köszönöm a segítségét!
2023. jan. 28. 18:38
6/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Jó a sárgaborsó liszt is. Meg tulképpen akármilyen liszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!