Az ilyen vörösbab, csicseriborsó stb Bonduelle konzervek ehetők magukban is?
2020. szept. 12. 23:37
1/3 Alain Delon válasza:
A Bunduelle csicseriborsóját nem ajánlom. A legrosszabb, amit ettem. Az összes többi jobb. Amúgy arra jók, hogy ha levest vagy főzeléket akarsz csinálni, azokat már nem kell főzni. Annyi időt is megspórolsz.
2/3 anonim válasza:
Én salataba szoktam tenni, vagy a babot levesbe, de csak a végén, mert az már puha ugye, vagy pedig chillis babot csinálok belőle, de akkor is csak a végén kell beletenni a darált húsba. Én magában is szeretem enni, de úgy hamar megunhato.
3/3 anonim válasza:
A babot és kukoricát magában is eszem, a csicserit nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!