Hava hüvelyes (bab, lencse, borsó, csicseriborsó) ételbe rakok szódabikarbónát, akkor az étel kevésbê puffaszt? Mennyit kell belerakni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 22:56
1/4 A kérdező kommentje:
*ha
2018. ápr. 25. 22:59
2/4 A kérdező kommentje:
Elég ha az áztatóvízber rakom, vagy direkt a készülőnételbe kell?
2018. ápr. 25. 23:14
3/4 anonim válasza:
Elég az átató vízbe tenni, amit főzés előtt le kell önteni és leöblíteni. A szódabikarbóna inkább abban segít, hogy megpuhuljon a bab. Itt van néhány tanács , hogy emészthetőbb legyen-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!