Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi értelme van egyes kenyerek...

Mi értelme van egyes kenyerek felszínét a sütést követően több milliméter vastagon liszttel beszórni, majd így árúsítani?

Figyelt kérdés
Dekorációnak sok, a nyers liszt ráadásul emészthetetlen állítólag.

#kenyér #Lisztszórás
2022. okt. 30. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem szórják meg liszttel. A sütés előtt szórják meg liszttel, hogy ne ragadjon. Lehet, abból marad rajta.
2022. okt. 30. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2022. okt. 30. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Sutes elott szorjak. Az marad rajta. Ha nem szornak, ragad.

Ha meg enelkul nem ragad, az tele van adalekkal

2022. okt. 30. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az dekoráció.


(Egyébként meg anélkül nyilván nem ragad, hiszen akkor amit nem liszteznek le, tehát a maradék 99,9%, is ragadna. )

Én pl ezért szoktam le egy bizonyos kenyérről, mert undorító volt rajta az a rengeteg fullasztó indokolatlan liszt.

2022. okt. 31. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Nem, az dekoráció.


Nem sütés előttről marad rajta, hanem frissen szórják rá. Semmi értelme, egyébként, mert száll a francba.

2022. okt. 31. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!