Mi értelme van egyes kenyerek felszínét a sütést követően több milliméter vastagon liszttel beszórni, majd így árúsítani?
Figyelt kérdés
Dekorációnak sok, a nyers liszt ráadásul emészthetetlen állítólag.#kenyér #Lisztszórás
2022. okt. 30. 20:34
1/5 anonim válasza:
Nem szórják meg liszttel. A sütés előtt szórják meg liszttel, hogy ne ragadjon. Lehet, abból marad rajta.
3/5 anonim válasza:
Sutes elott szorjak. Az marad rajta. Ha nem szornak, ragad.
Ha meg enelkul nem ragad, az tele van adalekkal
4/5 anonim válasza:
Pedig az dekoráció.
(Egyébként meg anélkül nyilván nem ragad, hiszen akkor amit nem liszteznek le, tehát a maradék 99,9%, is ragadna. )
Én pl ezért szoktam le egy bizonyos kenyérről, mert undorító volt rajta az a rengeteg fullasztó indokolatlan liszt.
5/5 anonim válasza:
Nem, az dekoráció.
Nem sütés előttről marad rajta, hanem frissen szórják rá. Semmi értelme, egyébként, mert száll a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!