Miért ennyire drága a sajt?
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 21:41
11/39 anonim válasza:
Mert a tej is drága mint alapanyag.
12/39 anonim válasza:
Melyik sajt? Ezerféle van. Vannak drága sajtok, van, amiből 10-20 deka is 2000 Ft. És akkor a különlegesebbekről még nem is beszéltünk, azok még drágábbak. De nagyon sok olcsó is van. Szerintem a sajt pont az, amiből kevéssel is jóllakik az ember, nagyon nehéz, telít. Így az a mennyiség, amit megeszünk, az megfizethető. És nem is gondolnám egészségesnek mindig nagy mennyiségben enni.
13/39 anonim válasza:
Mert az élet olyan mint az ementáli. Lyuk nélkül nem az igazi.
14/39 anonim válasza:
Hisz még ha SAJT lenne, amit ilyen néven veszek... De azt a rém vackot, amit néha sajtként árulnak...
15/39 anonim válasza:
Az drága, amit így is vesznek.
Ha rájuk rohadna tonnaszámra, akkor hirtelen ezerkettő lenne kilója, és ennek okát más köntösben adnának elő.
16/39 anonim válasza:
"Az drága, amit így is vesznek."
Amit így is vesznek az nem drága, hiszen így is veszik. Ha drága lenne, akkor nem vennék.
17/39 Mansour válasza:
Csak azt nem értem, hogy a 12-es miért lett lepontozva...
18/39 anonim válasza:
17: Köszönöm! Én sem értem, főleg 0-ra.
(a 12-es).
19/39 anonim válasza:
Mert ez a gyakorisok agyi színvonala. Én se értem miért lettem lepontozva
20/39 anonim válasza:
Nem drága, csak nyomorban van tartva az ország lakossága (kb. 20 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!