Jobb a drága sima kukoricapehely, mint az olcsó? Ha ettél már ilyet is, olyat is.
Figyelt kérdés
márc. 18. 08:12
1/11 anonim válasza:
Az a jó, amelyikben nincsen cukor.
Egy ilyen van: [link]
2/11 anonim válasza:
Teljesen jó az olcsóbb is én Lidl-ben veszem és teljesen jó.
3/11 A kérdező kommentje:
"Ha ettél már ilyet is, olyat is."
márc. 18. 10:38
4/11 anonim válasza:
Én a legolcsóbbat szoktam.
Nem látok íz-, vagy állagbéli külöbséget a sajátmárkás vagy valami neves cég által gyártotthoz képest :), viszont feleennyiba kerül.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Ettél már drágábbat? Ha igen, milyet?
márc. 18. 12:13
6/11 anonim válasza:
Én a sparosat szeretem. Kifejezetten drágábbat nem ettem szerintem, de az olcsóbbak közül ez a legjobb szerintem.
7/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy jók az olcsók is, de most nem ez a kérdés.
márc. 18. 13:27
8/11 anonim válasza:
milyet akarsz zabalni? azon mulik. ennyi eszed csak van hogy ossze tudsz hasonlitani egy olcsobbat es egy dragabbat. valamit azert kezdj magaddal
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Mégis hogyan, ha csak az egyik van előttem? Nehéz ezt megérteni? A többieknek mindenesetre köszönöm, még ha nem is a kérdésre válaszoltak.
márc. 19. 08:18
10/11 anonim válasza:
el kell menni venni a masikbol. szerintem megeri azt az 1400ftot 100 grammjaert hogy ne jarj ide boszmesegeket feltenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!