Kényszerevő vagyok mindig ha tanulni kell ha unatkozok ha gépezek tévézek telefonozok mindig csak azon jár az eszem de jó lenne egy csipsz egy kukoricapehely bármi (mellesleg vékony vagy de ha így haladok nemsokáig lesz ez így)?
Egyrészt önfegyelem kérdése,másrészt a hizlaló vacakokat lecserélheted egészséges rágcsálnivalókra is.
Sok zöldség finom nyersen is,sárgarépa, karalábé, cékla, káposzta. Ha ezekből rágcsálsz el pár hasábot, a kényszerérzeted csökken, és biztosan nem fogsz elhízni.
a gyümölcsevés is megoldás, de van, akinek fokozza a gyomorsav termelését, és még éhesebb lesz tőle. Ezt magadon kell kitapasztalni.
hízás ellen tényleg, ahogy előttem valaki írta, olyat rágcsálj, ami nem hizlal. sokféle zöldségkonzerv van pl., de én csemegeubit is szeretek fűszeres joghurtba mártogatni.
egyébként meg nem ez lehet egyedül pótcselekvés, ha bajod van, ezek is kiegészíthetik/helyettesíthetik egymást:
pia, cigi, sport, zenehallgatás/zenélés, pletykálás, szex, firkálgatás egy füzetbe.
ha viszont a filozófiai-pszichológiai része érdekel, csinálj valami értelmeset vagy olyat, amitől sikerélményed lesz. szintén: gyakorolj hangszeren, táncolj, sportolj, vagy mélyedj el valami művészetben. olvass, ha eddig nem csináltad, utazz, képezd magad, ismerj meg új embereket, szedj vitaminokat, keresd a napsütést, vizet, állatok közelségét.
Nassolj, de egeszsegesen!
Almaszeleteket vagj le, sutopapirral belelt tepsibe rakd bele, par perc alatt susd meg, kesz az alma chipsed amihez csinalhatsz sajtmartast hazilag.
Vagy csak siman osszevagod az idenygyumolcsoket gyumolcssalinak.
Veszel otthonra diakcsemeget, aszalt gyumolcsoket, szotyit.
A pisztacia is finom vagy a mandula.
Nyaron en pl tonnaszamra eszem a cseresznyet.
De ott a zabkasa is gyumolcsokkel, csokisan, aztan a kukoricakasa.
Most a sutotoknek van szezonja, 180 ft mindenhol a sutotok azt lesutod nagyim magaba is imadja.
Vagy a kokusz is 280... ha hazaerek meg masolok be neked recepteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!