A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?
Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?ápr. 20. 15:41
21/21 anonim válasza:
a szárnyasok meg a marha a jó húsok. a disznó kajli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!