Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A házi disznóvágáskor csak én...

A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?

Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?

ápr. 20. 15:41
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
32%
a szárnyasok meg a marha a jó húsok. a disznó kajli.
ápr. 22. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!