A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?
Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?ápr. 20. 15:41
11/21 anonim válasza:
Igazából az a baj hogy akkor találkoztál a színtiszta valósággal és ez zavar mi lenne akkor ha meg tudnátok kik irányítják az országot!
12/21 anonim válasza:
Zsírosabb részek mennek általában a kolbászba.A szolonnát pedig kisütik tepertőnek.
Nálunk sok zsíros hús nem marad a végén.
13/21 anonim válasza:
Az emberek felnőtt korukra el szoktak jutni addig, hogy a kulináris érdeklődésük meghaladja a csirkemell-karaj-tengelyt, de hát ízlés dolga, aki szereti a száraz színhúst, lelke rajta. Nekem még jobb is, a kevésbé jól kinéző, de ezerszer finomabb darabokat jóval olcsóbban tudom venni.
14/21 anonim válasza:
pfejj de utálom az ilyen finnyás getsziket, akik már jódolgukban nem tudják, mitől undorodjanak
15/21 Senior Séf válasza:
Tűnés vissza a csirkemellhez! A zsírosabb falatokat hagyd meg azoknak, akik VALÓBAN egészségesen akarnak táplálkozni.
16/21 anonim válasza:
Azt elismerem, hogy aki városban nőtt fel, és soha nem látott disznóvágást, vagy szárnyasok levágását, annak sokkoló lehet elsőre. De ennyi.
A háznál tartott sertés húsa mitől ne lenne minőségi?
17/21 anonim válasza:
a disznóhús nagyon gagyi és rákkeltő. a szárnyasok meg a marha a jó húsok.
18/21 anonim válasza:
17. Az én rákom soha nem alszik.
Ezeket a sületlenségeket honnan szeditek?
19/21 anonim válasza:
Itt néhány nagyokos már azt terjeszti hogy a disznózsír egészséges.. persze a hidrogénezett olajokhoz képest szinte bármi az, de nem muszáj mindent olajban kirántani.
20/21 anonim válasza:
Az otthon nevelt disznózsírjávalsemmi baj sincs,utolsó.Perszenem anagyüzemimódszerrel, táppaltömött röfikre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!