Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A házi disznóvágáskor csak én...

A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?

Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?

ápr. 20. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
Igazából az a baj hogy akkor találkoztál a színtiszta valósággal és ez zavar mi lenne akkor ha meg tudnátok kik irányítják az országot!
ápr. 20. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Zsírosabb részek mennek általában a kolbászba.A szolonnát pedig kisütik tepertőnek.

Nálunk sok zsíros hús nem marad a végén.

ápr. 21. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Az emberek felnőtt korukra el szoktak jutni addig, hogy a kulináris érdeklődésük meghaladja a csirkemell-karaj-tengelyt, de hát ízlés dolga, aki szereti a száraz színhúst, lelke rajta. Nekem még jobb is, a kevésbé jól kinéző, de ezerszer finomabb darabokat jóval olcsóbban tudom venni.
ápr. 21. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
pfejj de utálom az ilyen finnyás getsziket, akik már jódolgukban nem tudják, mitől undorodjanak
ápr. 21. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tűnés vissza a csirkemellhez! A zsírosabb falatokat hagyd meg azoknak, akik VALÓBAN egészségesen akarnak táplálkozni.
ápr. 21. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt elismerem, hogy aki városban nőtt fel, és soha nem látott disznóvágást, vagy szárnyasok levágását, annak sokkoló lehet elsőre. De ennyi.

A háznál tartott sertés húsa mitől ne lenne minőségi?

ápr. 21. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim válasza:
47%
a disznóhús nagyon gagyi és rákkeltő. a szárnyasok meg a marha a jó húsok.
ápr. 21. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:

17. Az én rákom soha nem alszik.

Ezeket a sületlenségeket honnan szeditek?

ápr. 21. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
Itt néhány nagyokos már azt terjeszti hogy a disznózsír egészséges.. persze a hidrogénezett olajokhoz képest szinte bármi az, de nem muszáj mindent olajban kirántani.
ápr. 21. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim ***** válasza:
Az otthon nevelt disznózsírjávalsemmi baj sincs,utolsó.Perszenem anagyüzemimódszerrel, táppaltömött röfikre gondolok.
ápr. 22. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!