A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?
Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?ápr. 20. 15:41
1/21 anonim válasza:
Gondolom van aki szereti, de szerintem a leggusztustalanabb hús az összes közül.
2/21 anonim válasza:
A leírtak alapján minden bántás nélkül, de valószínűleg egy tarját se tudsz megkülönböztetni egy karajtól vagy egy szalonnától. Tudom fura, de az állatban nem hártyázva, csontozva és részekre bontva van alapból a hús. Bizony munka van vele, mire konyhakész lesz.
3/21 anonim válasza:
A disznóhús evést sem véletlenül tiltották be az arabok.
Tisztátalan állat, egészségtelen a fogyasztása, megbetegszel ha sokat eszel belőle.
Jó étvágyat!
4/21 A kérdező kommentje:
2: de, meg tudom a részeket különböztetni. Itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy összességében az egész csak zsírból áll, és konkrétan a karajon és a diója/szűzpecsenyén kívűl az egész állat ehetetlen, undorító.
ápr. 20. 16:17
5/21 anonim válasza:
Nos, ez esetben nem értem miért jarkalsz disznovagasra
6/21 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy csak Te hányod-e el magad. Én nem. Sok évig falunk éltünk, tartottunk és vágtunk disznókat. A reggeli sült vér isteni. A szalonna, a disznósajt, a hurka és kolbász, a tepertő stb. szintén. A sonka sem megvetendő. Szerintem.
Tudom jól, le leszek pontozva, mert nem tartozom a hányók közé. :)
7/21 anonim válasza:
"A reggeli sült vér isteni." Az biztos, jó, friss fehér kenyérrel.
A kérdéshez is hozzászólva: Voltam én is jónéány disznóvágáson, de nem rémlik, hogy csak undorító zsíros hús lett volna ott. A nagyon zsíros rész a szalonnája, zsírszalonna, abból sütik ki a zsírt, abból lesz a tepertő.
8/21 anonim válasza:
Mitől rossz minőségű a házi disznó húsa? Újsággal etették vagy halliszttel? Vagy mitől? Mond már meg nekem, kérlek!
9/21 anonim válasza:
Nem érted? A problémája, hogy nem fitnesz malacot vágtak, hanem zsíros hízót. Gondolom, mert pl akarnak szalonnát, töpörtyűt, kolbászt, stb is csinálni belőle. Nem csak sovány színhúst akarnak eltenni a fagyasztóba, ő pedig csak azt szereti.
10/21 anonim válasza:
Ja, azt hittem 16+ év alatt találkozott már azzal, hogy a sertéshús az szándékosan megbetegített állatból kerül az asztalra, nem fröccsöntő gépen gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!