Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért ilyen zsíros szinte...

Miért ilyen zsíros szinte minden sajt?

Figyelt kérdés
A nagyobb mennyiségben árult, általános sajtok mind ilyen 30-40% zsírosak, egy szimpla trappisatánál vagy edaminál is azt érzem, mintha kockára vágott krémsajt lenne.
2021. júl. 8. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Vizbol nem lehet sajtot kesziteni.
2021. júl. 8. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Miért, milyen legyen egy sajt?
2021. júl. 8. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted miből van a sajt??
2021. júl. 8. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tetszik hogy zsírosak, minek eszed őket? :D
2021. júl. 8. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
mert nem nullaszázalékos kefír
2021. júl. 8. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Ez a sajt lényege.
2021. júl. 20. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!