Miért ilyen zsíros szinte minden sajt?
Figyelt kérdés
A nagyobb mennyiségben árult, általános sajtok mind ilyen 30-40% zsírosak, egy szimpla trappisatánál vagy edaminál is azt érzem, mintha kockára vágott krémsajt lenne.2021. júl. 8. 17:38
1/6 anonim válasza:
Vizbol nem lehet sajtot kesziteni.
4/6 anonim válasza:
Ha nem tetszik hogy zsírosak, minek eszed őket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!