A boltban vásárolt csomagolt, felkockázott húst meg kell mosni, vagy mehet egyből a fazékba, mint a darált hús?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 14:55
21/28 anonim válasza:
érted a 100% színhús csirkemell 20%-át kidobja, mert neki az undorító
nincs szegenység ebben az országban egy fikarcnyi se ha az emberek csirkemellet dobálnak a kukába
22/28 anonim válasza:
Elég rossz helyről veszed a csirkemellet, ha a 20%-a mócsing.
23/28 anonim válasza:
Nem kell. Én a húst megmosom, ha nagyon hártyás, de alapvetően azokkal értek egyet akik szerint felesleges. A hús nem koszos, hideg csapvízzel meg max a szemmel látható koszt szedjük le. Se baci, se vegyszer nem mosódik így le.
24/28 anonim válasza:
Aki darált húst mos, az hogy csinálja és miért? Az pláne moshatatlan...
25/28 anonim válasza:
#24 Bár én se tudom, azért válaszolnék. Az ilyet trollkodásnak fogom fel, inkább nem firtatom, közös nyugalmunk érdekében. Képzeld csak el, mit éreznénk, ha kiderülne, hogy van, aki ezt komolyan gondolja, és tényleg így főzi vízízű remekeit a kétezer forintos húsból!
26/28 anonim válasza:
Nem kel megmosni főzheted egyből.
27/28 anonim válasza:
#24, kolléganőm szűrőbe tette, úgy mosta meg forró vízzel, néha ecetet is tett rá, hogy fertőtlenítse🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
28/28 anonim válasza:
Jézus, inkább nem akartam volna tudni😂
24-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!