Hentesnél vett tatárbifszteknek való darált marhahús eláll 2 napig a hűtőben?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A tatárbifsztek MINDIG frissen darált/vagdalt húsból készül!
A darált hús maximum egy napig fogyasztható nyersen, hentestöl vége meg még kevésbé tárolható.
Vagy ne ezt egyetek húsvétkor, vagy otthon daráld/vagdals össze frissen a húst.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Gondolom, akkor darálják le nem sokkal előtte."
Vagy nem. Vegyél egy darab húst, és ott vágd össze. A tatarbifsztek hivatalosan nagyon finomra vágott belszinbol készül.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem tudom. Eddig mikor megvettem, mindig elég frissnek nézett ki. És elég ízletes is volt, mikor rá pár órára elfogyasztottam. Sose lett semmi bajom tőle.
Tehát ha másfél napra berakom a hűtőbe, akkor már nem lesz fogyasztható állapotban?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Igen, a tatárbifsztek optimális esetben marhabélszínből van amit soha nem darálunk, hanem mivel eleve nagyon puha, késsel daraboljuk, tépjük apróra.
A rögvalóság azonban az, hogy sokan, így a hentes is, nem bélszínt használ, hanem valami olcsóbb marharészt, pl. hátszínt, és darál, nem aprít.
Talán érthető a nagy árkülönbség miatt a kompromisszum.
Simán kibírja vasárnapig a hűtőben, nyilván finomabb frissen, bélszínből, aprítva, de semmi bajotok nem lesz. Ha a hús problémás, azonnal érezni fogod kicsomagoláskor és akkor ne használd föl
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!