Hentesnél vett tatárbifszteknek való darált marhahús eláll 2 napig a hűtőben?
Figyelt kérdés
Húsvétkor készíteni akarok tatárbifszteket is. De csak egy bizonyos hentesnél szeretem megvenni a hozzávaló darált húst. Eddig, amikor ezt készítettem, mindig úgy volt, hogy vásárlás után 1 napon belül elfogyasztottam, leginkább még aznap. Na, most ehhez a henteshez húsvéthoz legközelebb esően csak pénteken fogok tudni elmenni. És vasárnap készíteném el. Tehát ha péntek este beteszem a hűtőbe, akkor vasárnap délelőttre még nem lesz neki baja? Úgy tudom, a darált hús nem bírja túl hosszú ideig. A fagyasztás meg ugye nem opció, mivel tatárbifsztekről van szó.2023. ápr. 2. 14:05
21/21 A kérdező kommentje:
Csak én fogom enni. Egyedül lakom, magamnak csinálom.
2023. ápr. 6. 16:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!