Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyibe kerül egy teljes marha?

Mennyibe kerül egy teljes marha?

Figyelt kérdés

Gondolkodom azon, mert láttam egy ilyen videót, hogy meg kéne egy teljes marhát vásárolni, és egy hentessel levágatni. Minden egyes részét ami használható, elvinni és lefagyasztani. Rengeteg időre elegendő hús lenne, és nem kéne mindig a boltba menni érte, otthon meglenne.

Mennyibe kerülne ez szerintetek?

ma 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Ez pl 650e. Plusz kell hozzá ugye a hentes, annak az oradija. Hogy hol tárolnal olyan 200kg hust, már nem is kérdezem.

ma 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Egy EGÉSZ MARHA NEM 200 kg hús!
ma 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

2

A linkelt állat elő súlya 5-600kilonak van írva. Tippje van némi csont, bőr, belsőség veszteség, de oké, ne legyen semmi. 600kg húst hol tárolna?

ma 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

3-as: a 200 kg-ot nem sokalltam, hanem keveselltem, és pont azért említettem, mert a kérdezö vagy nagyon el van tévedve a mennyiségekkel (meg az árakkal), vagy csak trollkodik.

Mellesleg mire valaki akárcsak 200 kg húst megenne, az több év, addigra még fagyasztva is erösem romlik a hús minösége.

ma 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Marhaság
ma 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

4

Ha csak egyedül eszi,akkor igen..De ha mondjuk egy 4 tagú család,akkor elfogyhat akár egy év alatt is 200 kg hús.

ma 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!