Holnapi lejáratú darált hús hogy lehet büdös?
Figyelt kérdés
Nem az az irtó büdös szaga van, hanem ilyen savanykás. Színe, állaga jó. Védőgázas csomagolásos és a Sparban vettem Ausztriában, szombaton. Hűtőben tartottam, nem fogyasztottam le. Lehet hogy megromlott? Megfőztem, ugyanolyan maradt a szaga. Ti kidobnátok? Sertés-marha hús amúgy.2023. márc. 8. 15:55
2/13 anonim válasza:
Ha most bontottad ki az eredeti csomagolásból, akkor a védögáz szagát érzed.
De adott esetben lehet a csomagoláson kis mikrósérülés, és megromolhat látszólag ép csomagolás esetén is.
Viszont ha úgy érzed, nem tudnád jó étvággyal megenni, akkor dobd ki, mert akkor is megbetegszel töle, ha a húsnak nincs ténylegesen baja.
3/13 anonim válasza:
Marhának mindig éreztem egy ilyen enyhe savanykás szagot.
4/13 anonim válasza:
A tiszta sertésnek nincs de a marha-sertésnek eleve van egy különleges íze de ha már lejárt és szaga is van nem enném meg.
5/13 NTBS válasza:
Ezt neked kell eldönteni. De én megkóstolnám.
6/13 anonim válasza:
Ki tudja milyen tárolást árcímkézést kapott , kidobnám .
7/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hűtötték rendesen az üzletben és megromlott.
8/13 A kérdező kommentje:
Kidobtam inkább. Szerencsére volt a fagyasztóba még egy adag, annak nem volt semmilyen szaga. Nem tudtam volna megenni…
2023. márc. 8. 17:17
9/13 anonim válasza:
Jól tetted, ilyen savanykás illatát nem tartok meg.
Lehet sérült volt a csomagolás.
10/13 anonim válasza:
Jobban jártál volna, ha mélyhűtőbe rakod ennyi napi tároláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!