Holnapi lejáratú darált hús hogy lehet büdös?
Figyelt kérdés
Nem az az irtó büdös szaga van, hanem ilyen savanykás. Színe, állaga jó. Védőgázas csomagolásos és a Sparban vettem Ausztriában, szombaton. Hűtőben tartottam, nem fogyasztottam le. Lehet hogy megromlott? Megfőztem, ugyanolyan maradt a szaga. Ti kidobnátok? Sertés-marha hús amúgy.2023. márc. 8. 15:55
11/13 A kérdező kommentje:
Legközelebb mindent mélyhűtőbe rakok, amit nem másnap használok fel. :-)
2023. márc. 8. 19:47
12/13 anonim válasza:
Tényleg jobb mélyhűtőbe tenni a későbbi felhasználásra szánt húst. Dolgoztam Intersparban, a húshűtőben 0 C-fok körül van a hőmérséklet, az eladótérben levő hűtőben valamivel több, de nem emlékszem, hogy mennyi, de a lényeg, hogy az otthoni hűtőben melegebb van,ezért hamarabb romlik a hús.
13/13 anonim válasza:
Mikrosérülés a csomagoláson vagy valahol megszakadt a hűtési lánc. Ha szaga van én kidobnám. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!