Melyek azok az élelemiszert előállító cégek, akik biztosan NEM tesznek darált rovarokat a termékeikbe? Csak az válaszoljon, aki biztosat tud!
Külön jelölés, külön polcok
"A tárcavezető kitért arra is, hogy a fogyasztók hiteles és pontos tájékoztatása érdekében az Agrárminisztérium módosítja az élelmiszerek jelölési rendeletét. Így a rovarfehérjéket tartalmazó termékek jól megkülönböztethetők és elkülöníthetők lesznek a boltok polcain. A szigorítás értelmében az összetevőket a csomagoláson jól látható helyen kell majd feltüntetni. Ezeket a termékeket pedig elkülönítve, külön polcon kell majd elhelyezni az üzletekben."
Biztosat én sem tudok, de ez az infó engem is érdekelne!
Sőt! Ezúton hívom fel a gyártók, marketingesek figyelmét, hogy ha rovarmentes kajájuk van és feltüntetnék a termékeiken is, előnyben lennének a versenytársakkal szemben!
Rovarmentes, ízfokozó-mentes, adalékanyagmentes stb tiszta sonka, garantált minőségben stb.
Erre én is vevő lennék!
“ Rovarmentes, ízfokozó-mentes, adalékanyagmentes stb tiszta sonka, garantált minőségben stb.”
Elsőnek tanulj egy picikét a szakmáról, mielőtt okoskodsz, mert ilyet csak úgy senki sem írhat rá, csak hogy a buta ember hamarabb megvegye, mert “há’ az adalékanyagtól lett daganatom” mentalitása van
4: mégis rajta van egy csomó terméken és az összetételen is meglátszik, hogy mit nem tartalmaz !
És az miért okoskodás, ha az ember elvárná a jó minőséget és a rovarmentességet ?!
Csak a buta ember eszi meg a xart!
7: igen, de a tyúk feldolgozza, megemészti és kiüríti magából a rovart. Te meg már nem a rovart eszed, hanem a tyúk húsát, ami nem rovar.
Az ember nem rovarevő állat....!
5-ös, “mégis rajta van egy csomó terméken és az összetételen is meglátszik, hogy mit nem tartalmaz !”
Igen, ezért mondtam hogy egy picit tanulj már mielőtt okoskodsz. Meg van a szabályozás, hogy mire lehet ráírni és mire nem. Egy vajra például nem lehet ráírni, hogy gluténmentes, mert megbüntet a nébih, pedig 100% gluténmentes. Mi is levettük szinte az összes majonézünkről, pedig azok is gluténmentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!