Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egyik munkatársam szerint 30...

Egyik munkatársam szerint 30 ezer egy hónapra elég élelmiszerre. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Délelőtt beszélgettem az egyik munkatársammal és feljött a minden drága téma. Harmincvalahány éves nő két gyerekkel. (tizenévesek) Azt mondta ő egy hónapban 90 ezret költ élelmiszerre. Ugye három felé osztva 30 ezer.

Mindig ír listát, több napra főz, nem megy éhesen vásárolni, nem vásárol feleslegesen (impulzusvásárlás tudjátok) és nem fizet kártyával.

Szerintetek tényleg elég 30 ezer egy hónapra?

Itt nálunk amúgy csak Penny és Tesco van. (Coop is van, de oda nem nagyon járnak mert drága mondjuk kinek mi a drága ugye)

Én egyedül élek. Azt mondta nekem bőven elég lenne egy hónapra ez az összeg.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.

2023. máj. 8. 15:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
75%

Nézd meg itt a 6os választ. Eh alapján lehetséges.

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..

De azért elégge korlatozza az eteleket a penz. Illetve ha gyerekek menzan esznek az 2 fore havi 2x20x600 = 24 ezer minusz. Ugy mar 125 ezerre jon ki 3 fore ha azt nem szamoljuk. Es az elosztva 40 ezer per fo egy honapban. Azzal azert jobban lehet gazdalkodni de szinten nehez

2023. okt. 30. 12:59
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp, én heti 10 ezret költöttem a boltban, kb 1 éve spórolósan. Úgy, hogy mindenből a legolcsóbbat vettem. Most heti 14 ezret költök, és egyedülálló férfi vagyok. Keveset főzök, de akkor se drága alapanyagokból. Napi ezer ft-ból háromszori étkezést lehetetlen kihozni.
2023. okt. 30. 19:19
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Egészségtudatos és rostdús étrenddel 65E körül jövök ki, párommal együtt 130E körül. De ha az egészségtudatosságot levonnám és luxusnak gondolnám, attól sem lenne más szerintem. Mert ha valaki változatos zöldségek helyett csak sültkrumplit és húsokat eszik, az sem lesz olcsóbb. Minden aranyáron van. Én meg még így is egyszerűbb magyaros étrendet fogyasztok.

35/F

2024. jan. 25. 11:33
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Sok hús helyett pedig virslit és párizsit eszek. Tehát nem viszem túlzásba, bár virsliből sokat eszünk és az drága. Húsok helyett több zöldséget eszünk. Ha nagyon kalkulálunk, k.b. ugyanott átlagban vagy még így is átlag alatti szinten vagyunk. Tehát nem lehet 30E körül, ezt tutiként benézte.
2024. jan. 25. 11:36
 45/46 anonim ***** válasza:
75%
Nekem úgy havi 50 ezer, hogy benne van a vásárlásban a mosogatószer, macskakaja, wc papír, mosópor, sampon,tusfürdő. Nem tudom külön választani őket, mert ugyanott veszem őket.
2024. jan. 25. 15:52
 46/46 anonim ***** válasza:
71%
Te vajas kenyeren élsz?
2024. jan. 26. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!