Avocado erettlenböl peneszesbe miert van ez igy?
Sziasztok
Több kerdesem is lenne Avocadokkal kapcsolatosan:
- ha barnabb a belseje az meg eheto vagy mar romlasnak induloban van?
- miert van az hogy megveszem kemenyen (rarkom a futesre vagy papirba csomagolom hogy erjen) es nem erik be szepen hanem elkezd peneszedni.
Ez nem mindig fordul elo de sokszor...es elegge idegesit hiszen nem olcso dolog igy kb. kidobott penz.
Altalaban Lidl-ben veszem, neha rendes zöldsegesnel ha megfizetheto epp.
Köszönöm
Az avokádó ilyen, ha nem találod el azt az öt percet, amikor pont jó, akkor annyi. :)
De ha csak pár apró barna foltot látsz rajta, még ehető. Ha büdösnek érzed, nagyon folyós, nyálkás, akkor nem annyira.
Egyébként felesleges fűtésre rakni meg ilyenek, én simán kint hagyom a pulton, ahogy van, úgy is megérik hamar.
A barna már nem jó
Ott ronrod el hogy futotestre rakod meg becsomagolod. Amiatt peneszedik meg.
Ha nagyon keményet veszel, simán hagyd elol a konyhapulton. Nehez eltalani mikor jo, de mikor mar benyomhatoan puha akkor tulerett ha kokemeny akkor nem jo. Ha eppenhogy puhább mintha teljeaen kemeny lenne akkor jo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!