Miért nem eszünk hím csirkét?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 23:05
1/9 anonim válasza:
Az a kakas. Inasabb. Abból
Lesz a kakaspörkölt.
2/9 anonim válasza:
Honnan tudhatnám, hogy ti miért nem esztek?
3/9 anonim válasza:
Hím csirkét jesszusom, azért mert így kérted. Úgy kérted volna, hogy kakast legyen szíves akkor kaptal volna hím csirkét és ehetted volna.
4/9 anonim válasza:
A csirke lehet mindkét nemből, 6-8 hetesen, amikor vágják őket nem igen válik el, pláne nem húsra.
A tojócsibéket szelektálják nem szerint.
5/9 anonim válasza:
A kakasokat meghagyják párzani, értékesebb, de én sokszor a piacon veszek kakasherét meg kakastarélyt pörköltnek. A nagyüzemit nem tudom hogy csinálják, én sokat jártam vidékre gyerekkorromban , rokonokhoz, ott volt hogy a kiskakast vágták le, megettük levesnek, a vérét meg hagymával kisütöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!